Mindannyian fontosnak tartjuk, hogy szellemünk, személyiségünk és egészségünk tiszta és erős legyen. Aki jógázik, az tesz is azért, hogy ez így legyen. A jóga gyakorlatok rendszeres végzése mellett nagyon fontos, hogy megfelelően táplálkozzunk is. Olyan alapanyagokból készült ételeket fogyasszunk, melyek segítenek abban, hogy kiegyensúlyozó, harmonizáló hatást gyakorolnak a szervezetünkre és a kedélyállapotunkra, közérzetünkre egyaránt. Mindez teljes értékű, laktovegetárius, azaz tejtermékeken és zöldségféléken alapuló teljes értékű étrend segítségével érhetjük el. Hansúlyozom, jómagam nem végzek jóga gyakorlatokat , sőt mi több, még a laktovegetáriánus étrendet sem tartom be. Receptjeimmel mindössze azoknak szeretnék egy-két ötletet adni, akik viszont igen. A fényképeket az Anide Fotográfia készítette.
Ebben a receptben nem csak az alapanyagok összeállításában törekedtem arra, hogy a jógázók étkezési szükségleteinek megfelelő ételt állítsak össze, de az ételhez rendeltem olyan tálalási formát is, amely egy találomra kiragadott jóga gyakorlatot próbál az étel nyelvére lefordítani.
Szedj formába egy kevés rizst, pakolj rá kecskesajt korongokat. Mellé szedjél a salátából, a salátát szórd meg fenyőmaggal.