Tavasz és Húsvét.
Ünnepnapra szánt recept színvonalasan, gyorsan és könnyen elkészíthetően? Hmmm...
Az ünnepek forgatagában meghívjuk a családtagjainkat, barátainkat egy-egy alkalomhoz illő ebédre vagy vacsorára. A vendéglátó nagy izgalommal készül. Takarítani kell, főzni kell, teríteni kell. Sietség, kapkodás, sok-sok izgalom... Milyen jól jön ilyenkor egy olyan ételrecept, amit nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthetsz, ugyanakkor nem csak az alkalomhoz illően ünnepélyes, de még szinte sokkolóan különleges? Egyszerre férfias és nőies, már ha egyáltalán az ételeknek van ilyen csoportosítása...
Ezt a borjú steak-et Húsvétra szántuk. Mindezt eperrel felfőzött borzselével... Tulipán az asztalon...
Hús és gabonapehely együtt? Egy tálon?
Legtöbbször aki rajong a húsokért (általában férfiak), az nincs éppen oda a gabonapehelyért.
Legtöbbször aki rajong a gabonapehelyért (általában nők), annak nem szíve-vágya egy jó steak.
Ez a recept összeboronálja a rajongókat, egy táborba vezeti őket.
A Férfiakat és a Nőket...
További gabonapelyhekre épülő receptem is, kattints ide: Nestlé receptek