Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/libraries) is not within the allowed path(s): (/space/www/gock/) libraries_get_libraries() függvényben (/space/www/gock/www/sites/all/modules/libraries/libraries.module100 sor).
Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated include_once() függvényben (/space/www/gock/www/includes/bootstrap.inc3473 sor).
Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/space/www/gock/www/includes/common.inc394 sor).
Lefelé görgetve találod GOCK húsvéti receptjeit, azok feltöltésének időrendjében.
Na jó, nem egészen. de némi fantáziával megáldva erre asszociálhatsz a látvány alapján. A képzettársítást elősegíti az összetevők listája is, hiszen ha csak soroljuk:
Grillezett hús (jelen esetben harcsafilé), sült krumpli (jelen esetben édesburgonya), saláta, paradicsom karika, hagyma (azaz snidling) és némi szósz, akkor mi az ebben, ami nincs egy hamburgerben?
Biztos te is úgy vagy vele, hogy marad természetesen vasárnapra is. Meg hétfőre... De addigra már szoktam unni egy kicsit, de még mindig van sonka, főtt tojás... Ebben a receptben elhasználhatod a húsvéti maradékokat, de még a Húsvétot sem kell megvárni, ha egy egyszerű, gyorsan elkészíthető, hétköznapi alapanyagokból álló tésztára vágysz.
Kedves Férfitársam! Párod a mai napra elszökött a locsolók elől a barátnőivel? Dühös vagy párodra, mert nem csak hogy az egész napját a barátnőivel tölti, de még ennivalót sem készített oda neked? Hiába mész házról-házra az ismerőseidhez, senki nincsen otthon már a locsolófiúkra várva?
És már éhezel?
Ezzel a recepttel azért megpróbálkozhatsz! Ha pontosan követed a leírásomat, biztosan még neked is sikerülni fog!
Akármilyen is az aktuális időjárás, ha a piacokon megjelenik a friss medvehagyma, akkor biztosan feltartóztathatatlanul eljön már a tavasz. Ahogy egy ideig feledésbe merült, annyira divatos lett a medvehagyma az elmúlt években. Nem mintha bánnám, ha divatban is maradna. Elvégre könnyed, igazán tavaszias ételeket lehet belőle készíteni. Ha megteheted, mert van kerted, ültess belőle egy hűvös zugába a kertnek és a következő évben már élvezheted is a saját medvehagymád ízét. Vagy használhatod a leveleit ételeid díszítő elemeként.
Habár Olaszországban ez a torta leggyakrabban a megterített húsvéti asztal egyik elengedhetetlen eleme, elkészítheteted az év bármely napján. Miért is ne? Hasonlóságot látsz a mindenki által jól ismert rizskó (rizskoch) receptjével? Persze, néhány, nem túl jelentős különbség teszi csak megkülönböztethetővé.
Van egy rokonom, aki szokott nekem bárány vagy éppen birkahúst hozni, amit a szomszédságában vágnak. Hozza, mert tudja, hogy szeretem. Hozza, mert ő azt mondja, semmi pénzért nem enné meg. Mint ahogy sokan mások is vélekednek, mert a birka "büdös".
Igen, kissé kellemetlen faggyú szaga és íze van, ha... Hacsak le nem szedik róla teljesen a faggyút felhasználás előtt. Ezt hallva meg azok hördülnek fel, akik pont ezt a faggyú ízt szeretik a birkában...