Jelenlegi hely

Címlap » Címkék » Főételek

Főételek

Hibaüzenet

  • Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/libraries) is not within the allowed path(s): (/space/www/gock/) libraries_get_libraries() függvényben (/space/www/gock/www/sites/all/modules/libraries/libraries.module 100 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/space/www/gock/www/includes/common.inc 394 sor).

Lefelé görgetve találod GOCK főétel receptjeit, azok feltöltésének időrendje szerint.

Érdemes szűkíteni a kínálatot az alábbi kategóriák valamelyikére kattintással:

Húsos ételek Halas ételek Tenger gyümölcsei Vegetáriánus Tészták Pizzák

Gondolataim a recepthez: 

Lehetőség adódott arra, hogy kipróbáljak egy új, házi készítésű lekvár családot. Már az elnevezés is megragadó: Kertecske. Vonzódom a hagyományos értékekhez és ha egy termék cimkéjén az szerepel, hogy "Kertecske kincse, nagymamám receptje, szeretettel keverve", akkor szívesen leemelném az üzlet polcáról (ebben az esetben a virtuális üzlet rendelési felületéről). A Kertecske portfólióban elérhető Birsalma, Cékla, Sütőtök és Rebarbara lekvár. Mindegyik lekvár felhasználásával készül egy-egy GOCK recept, ebben a receptben a Rebarbara lekvárt használtam fel.

Recept értékelése: 
Average: 5 (5 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Lehetőség adódott arra, hogy kipróbáljak egy új, házi készítésű lekvár családot. Már az elnevezés is megragadó: Kertecske. Vonzódom a hagyományos értékekhez és ha egy termék cimkéjén az szerepel, hogy "Kertecske kincse, nagymamám receptje, szeretettel keverve", akkor szívesen leemelném az üzlet polcáról (ebben az esetben a virtuális üzlet rendelési felületéről). A Kertecske portfólióban elérhető Birsalma, Cékla, Sütőtök és Rebarbara lekvár. Mindegyik lekvár felhasználásával készül egy-egy GOCK recept, ebben a receptben a Birsalma lekvárt használtam fel.

Recept értékelése: 
Average: 4.7 (15 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Se nem Tavce Gravce ( pedig milyen dallamosan hangzik), se nem Piedone hirhedt, bár soha meg nem ismert hagymás babja. Talán a kettő között. Vagy még ott sem.

Az egyiket Délvidéken ettem, a másikat meg sokat láttam a filmvásznon, ezt a harmadikat pedig elkészítettem. Balkáni recept alapján japán babból, mexikói paprikákkal. 

Mindenből a legjobbat!

Recept értékelése: 
Average: 4.8 (15 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Utazni mindig jó.

Utazni tengerpartra mindig jó.

Recept értékelése: 
Average: 4.7 (22 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Egy recept, két variáció: ez az másik.

Recept értékelése: 
Average: 5 (30 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Egy recept, két variáció: ez az egyik.

Recept értékelése: 
Average: 4.6 (25 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

...azaz hogyan hasznosítsuk a húsvéti maradék sonkát.

A pörkölt az pörkölt, akárhol is készítik szerte a világon. Mégis ki így, ki meg úgy készíti a maga pörköltjét, még Magyarországon is. Ez azért jó, mert lehet rajta vitatkozni, hogyan is készül az IGAZI pörkölt. Más országok gasztronómiai palettáján is helyet követel magának a pörkölt készítés. Az alapok hasonlóak, mégis akadnak eltérések. Eltérések az alapanyagokban és az elkészítés módjában. 

Recept értékelése: 
Average: 4.4 (9 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

2018. április 1.

Április elseje hagyományosan a bolondok, pontosabban a bolondozások napja, amikor bárki a legképtelenebb tréfát űzheti embertársaival, így ebből én sem maadhatok ki. Készült már nem egyszer bolondos recept erre a napra a GOCK történelemben, ha nem is minden évben.

Recept értékelése: 
Average: 4.4 (5 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Készítheted ennek a receptnek minden elemét házilag, azaz gyúrhatod a tésztát, összeállíthatod a kedvedre való tölteléket és nem utolsósorban főzheted hozzá a kedvenc GOCK szószod is. Ugyanakkor erre nincsen mindig időnk, sőt, van hogy egyáltalán nincsen időnk. Ez a recept most a "NekemSemmireSincsenIdőm" embereknek szól, hogyan lehet tizenöt perc alatt (ha lassú vagy, akkor húsz perc alatt) értékelhetően finom ételt kényelmi alapanyagokból az asztalra varázsolni.

Recept értékelése: 
Average: 5 (23 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Addig-addig vártuk a havat ezen a télen, amíg meg nem érkezett. Igaz, csak akkor, amikor már a tavaszt várjuk. Azaz későn...

Csak napokkal március első napjától már a tavaszi napsugárzást várjuk, hogy utat törjön magának a hófelhők között és átadja az enyészetnek az idei telet. Tavaszváráshoz tökéletes egy könnyed, rendkívül gyorsan elkészíthető étel, ami percek alatt elkészül és semmiféle konyhai szakmai felkészültséget nem igényel. Egy jó gépet azonban igen, amivel pillanatok alatt összeállíthatod a szószt.

Recept értékelése: 
Average: 5 (10 votes)
hány csillagot kapott?

Oldalak