Lehetőség adódott arra, hogy kipróbáljak egy új, házi készítésű lekvár családot. Már az elnevezés is megragadó: Kertecske. Vonzódom a hagyományos értékekhez és ha egy termék cimkéjén az szerepel, hogy "Kertecske kincse, nagymamám receptje, szeretettel keverve", akkor szívesen leemelném az üzlet polcáról (ebben az esetben a virtuális üzlet rendelési felületéről). A Kertecske portfólióban elérhető Birsalma, Cékla, Sütőtök és Rebarbara lekvár. Mindegyik lekvár felhasználásával készül egy-egy GOCK recept, ebben a receptben a Rebarbara lekvárt használtam fel.
Hagymán és paprikán sütőben, öntöttvas tálban sült krumpli és cékla, mindennek a tetejébe pikáns, mentával bolondított rebarbara lekvárba forgatott szertésszűz darabkák... Kell ennél jobb fogás?
Ha kedvet kaptál az étel elkészítéséhez és szeretnél hozzá rebarbara lekvárt rendelni, akkor azt itt teheted meg: