Halburger?
Na jó, nem egészen. de némi fantáziával megáldva erre asszociálhatsz a látvány alapján. A képzettársítást elősegíti az összetevők listája is, hiszen ha csak soroljuk:
Grillezett hús (jelen esetben harcsafilé), sült krumpli (jelen esetben édesburgonya), saláta, paradicsom karika, hagyma (azaz snidling) és némi szósz, akkor mi az ebben, ami nincs egy hamburgerben?
A magyar harcsa nem csak az árában, de az ízében is versenyképes a tengeri halakéval. Kár, hogy az átlagos háztartásokban jobbára csak halpaprikásban, lletve halászlében szokott feltűnni, de ezek az ételek is ritkán. Pedig sokoldalú hal, azaz sokféleképpen lehet elkészíteni és bárhogy megállja a helyét.
Próbáld csak ki!
Kíváncsi vagy, hogy a harcsát miképpen lehet még elkészíteni? Pár alternatív receptért kattints ide: Harcsa receptek