Jelenlegi hely

Címlap

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/space/www/gock/www/includes/menu.inc 2405 sor).

GOCK ezt gondolja a Couri Love Tricolori tésztáról:

Nézheted ezt a tésztát szárazon is: éppen eléggé rusztikus: bronzformán átnyomott, hosszú ideig szárított és természetesen durum lisztből készült. A színezéket paradicsomból illetve spenótból kapta…

De ennél a tésztánál kevésbé fontosak a gasztronómiai szempontból érdekes adatok.

Ezt a tésztát biztosan nem hétköznapi menüben tálalod, hanem romantikus alkalomra tartogatod. Ami lehet egy szenvedéllyel teli vacsora kettesben a pároddal, de akár Valentin napjára is meglepheted vele. Szeretheted vagy éppen nem szeretheted ezt a felkapott ünnepet, de már feltartózhatatlanul beszivárgott Magyarországra is. Alkalmat szolgáltat arra, hogy szerelmednek, életed párjának újra elmondd azt a bizonyos és talán egyetlen megunhatatlan szót, hogy: SZERETLEK!

Választhatsz ezerféle játékos formát arra, hogy kimondd ezt a szót. Elmondhatod akár szavak nélkül is. Varázsolj egy romantikus estét, készíts egy különleges és könnyed vacsorát. Tálald ezzel a szív alakú tésztával…

Bízd csak a tésztára, hogy elmondja helyetted, amit szeretnél. Éppen ötvenszer, ha van türelmed pontosan kiszámolni az egy adagra jutó tészta darabokat. Szerelmed minden egyes tésztáról leolvashatja a személyes üzeneted, valahogy így, csak egy kupacban a tányéron:

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

 

A tésztafajtához ajánlott recept::