Jelenlegi hely

Címlap » Olasz tészták térképe » Figurális és forma tészták » Tésztatérkép » Olasz tészták térképe » Figurális és forma tészták » Cuori Love Tricolori

Cuori Love Tricolori

Hibaüzenet

  • Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/libraries) is not within the allowed path(s): (/space/www/gock/) libraries_get_libraries() függvényben (/space/www/gock/www/sites/all/modules/libraries/libraries.module 100 sor).
  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated include_once() függvényben (/space/www/gock/www/includes/bootstrap.inc 3473 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/space/www/gock/www/includes/common.inc 394 sor).

GOCK ezt gondolja a Couri Love Tricolori tésztáról:

Nézheted ezt a tésztát szárazon is: éppen eléggé rusztikus: bronzformán átnyomott, hosszú ideig szárított és természetesen durum lisztből készült. A színezéket paradicsomból illetve spenótból kapta…

De ennél a tésztánál kevésbé fontosak a gasztronómiai szempontból érdekes adatok.

Ezt a tésztát biztosan nem hétköznapi menüben tálalod, hanem romantikus alkalomra tartogatod. Ami lehet egy szenvedéllyel teli vacsora kettesben a pároddal, de akár Valentin napjára is meglepheted vele. Szeretheted vagy éppen nem szeretheted ezt a felkapott ünnepet, de már feltartózhatatlanul beszivárgott Magyarországra is. Alkalmat szolgáltat arra, hogy szerelmednek, életed párjának újra elmondd azt a bizonyos és talán egyetlen megunhatatlan szót, hogy: SZERETLEK!

Választhatsz ezerféle játékos formát arra, hogy kimondd ezt a szót. Elmondhatod akár szavak nélkül is. Varázsolj egy romantikus estét, készíts egy különleges és könnyed vacsorát. Tálald ezzel a szív alakú tésztával…

Bízd csak a tésztára, hogy elmondja helyetted, amit szeretnél. Éppen ötvenszer, ha van türelmed pontosan kiszámolni az egy adagra jutó tészta darabokat. Szerelmed minden egyes tésztáról leolvashatja a személyes üzeneted, valahogy így, csak egy kupacban a tányéron:

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

 

A tésztafajtához ajánlott recept:: 
Gondolataim a recepthez: 

A Valentin nap minden évben beköszön és Magyarországon is egyre többen megünneplik. Köszöntheted barátaidat is ezen a napon, de azért ha szerelemmel szeretsz valakit, akkor ezt az alkalmat kihasználhatod arra, hogy újra elmondd neki mennyire szereted. Talán ez az a szó, ha a tartalma nem válik üressé, akkor egész életünkben szívesen halljuk, anélkül, hogy megunnánk: SZERETLEK!

Recept értékelése: 
Még nincs értékelve
hány csillagot kapott?