Mi más nevet adhatnék egy receptnek, ami éppen abban a pillanatban született, ahogy benéztem a hűtőszekrénybe? És készítettem abból, ami éppen volt benne. Ahogy eleink tették annak idején?
Hogy ettől vesztene a recept az értékéből? Ha jól sikerült, akkor aligha...
Hasznos linkjeim a recepthez:
További útmutató, hogyan készítsd a reszelt csirkét (darált csirke helyett): Reszelt csirkemell recept
Ismerkedj a receptben használt tésztafajtával: Fusilli
Vagy válassz hozzá más, kedvedre való tésztafajtát innen: Olasz tészták térképe
Információk, érdekességek a receptben használt alapanyagokról:
Bazsalikom, Kaliforniai paprika
Szedj egy adagot a tányérra. Merj rá egy keveset a paradicsomos csirkemell raguból, majd szórd meg egy kevés frissen reszelt parmezán sajttal. Díszítheted bazsalikom levéllel.