Április elsejei bolondozások
Ez a recept cseppet sem fogyókúrás, glutén és zsírmentesnek sem mondható. Sőt, mi több, még a reform konyha kenyérfajtái sem működnek ebben a receptben igazán. A modern felfogás szerint nem egyáltalán nem mondható egészségesnek, mégis egy klasszikus finomság. :-)
Bevallom, hogy ezt az ételt nem is én készítettem el. A mesterszakács Edina volt, én meg megkíséreltem lefotózni. A Bolondok napja szerepcsere nem sikerült igazán: bár Edina remekül helyt állt az igen bonyolult, összetett étel elkészítésében, addig én továbbra sem remekeltem a fotók elkészítésében, még az ő gépével sem. Így a béke kedvéért inkább ő is elkészített néhány fotót. A feltöltött képek közül találjátok ki, hogy melyiket készítettem én.
(Ha nem sikerülne kitalálni, a megoldásban segít a képeken található felirat)
Bolondok napja
Április elseje, 2012
1. Készítsd elő az alapanyagokat, ahogy a Hozzávalók alatt megadtam.
2. Kend meg a kenyér szeleteket olyan vastagon a zsírral, ahogy te szereted.
3. Sózzad és szórd meg fűszerpaprikával ízlésed szerint.
4. Helyezz rá hagyma szeleteket.
Fatányéron az autentikus. :-)