Valamikor régen ettem egy paszternák krémlevest egy Főzőiskolában... Ez egy másmilyen lett, annak nyomán... Ritkán bírom ki, hogy egy ételt ne igazítsak a saját ízlésemhez...
Hívhatod pasztináknak is, egykoron nagyon elterjedt, ma már inkább ritka jelenség a piacokon és könnyű összetéveszteni a fehérrépával...
Hasznos linkjeim a recepthez:
Ha kíváncsi vagy a többi cider felhasználásával készült receptemre, kattints ide: Somersby receptek
Szeretnél többet tudni a ciderről? Kattints ide: Cider
Szedj a leveses csészébe egy adagot, majd óvatosan (nehogy elmerüljön) helyezz a tetejére egy kevés karamellizált hagymát. Csepegtethetsz rá pár cseppet is a hagyma alatt maradt vajból.
Levesbetétként ajánlom hozzá: Kruton, azaz pirított kenyérkocka házilag