Ennek a tradicionális olasz ételnek az ízei hiába különlegesen pikánsak, az étel csak akkor lesz igazán finom, ha igazán jó húst tudsz beszerezni hozzá. Vidéken lakva szerencsére vágnak olykor borjút is a szomszédságban, így megbízható forrásból. jóminőségű borjúhúshoz juthatok. Ha éppen van, az első, amit készítenem kell belőle a család kívánságára, az a borjú bécsiszelet. A második lehet a Scallopine...
Ezt az ételt nagyon sokféleképpen készítik, ez egy variáció a sok lehetséges közül. Elkészítésénél ha lehet, használj friss tárkonyt, sokkal üdébb ízt nyerhetsz belőle, mintha szárított fűszert használnál hozzá. Nyáron frissen szedett paradicsomból készítsed, ínségesebb időkben jobb választás, ha paradicsom konzervet használsz. Ha ez a helyzet, akkor egészben eltett paradicsomos konzervet vásárolj, levét szűrd le és vágd darabokra.
Hasznos linkjeim a recepthez:
Olvass érdekességeket a receptben használt tésztafajtáról itt: Spaghetti
Bizonytalan vagy abban, hogyan kell a spagettit megfőzni? Kattints ide: Hogyan főzz helyesen tésztát?
Olvass érdekességeket, információkat a receptben használt alapanyagokról: