Jelenlegi hely

Címlap » Nemzetközi gasztronómia » Eurázsiai receptek » Magyar-kínai receptek » Címkék » Nemzetközi gasztronómia » Eurázsiai receptek » Magyar-kínai receptek » Brassói aprópecsenye recept

Brassói aprópecsenye recept

Hibaüzenet

  • Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/libraries) is not within the allowed path(s): (/space/www/gock/) libraries_get_libraries() függvényben (/space/www/gock/www/sites/all/modules/libraries/libraries.module 100 sor).
  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated include_once() függvényben (/space/www/gock/www/includes/bootstrap.inc 3473 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/space/www/gock/www/includes/common.inc 394 sor).

Hiszem, hogy mindenki nemcsak tudja, hogyan kell készíteni a klasszikus brassói aprópecsenyét, hanem gyakran az asztalra is teszi azt, annak valamilyen változatát. Nagyon finom, a gyerekeim is imádják, visszatérő eleme a menünknek, de... És talán éppen azért nekem több értelme látszik, hogy egy hamisítatlan GOCK verzióját, inkább pontosabban kínaira való átiratát mutassam meg. 

Bocsánat attól, aki a klasszikus brassói aprópecsenye receptet kereste volna.

De ha már itt vagy, nézd meg, ha kínai lennék, hogyan nézhetne ki ez az étel!

Gondolataim a recepthez: 

Azaz brassói aprópecsenye kínaiul...

A Magyar-kínai receptek ötlete egy munka kapcsán fordult meg a fejemben. Sok idő telt el a megvalósulásig, pedig a receptek az eredeti elképzelések szerint készültek el. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon mi szükség van a bevált, tradicionális receptek közel sem hagyománytisztelő átiratára... A legjobb receptnek sem árt, ha felfrissül, de ennél gyakorlatiasabb szempont volt, hogy az ételek egészségesebbek, elkészítésük pedig gyorsabbá váljanak.

Recept értékelése: 
Average: 4.6 (9 votes)
hány csillagot kapott?