Jelenlegi hely

Címlap » Nemzetközi gasztronómia » Eurázsiai receptek » Magyar-kínai receptek » Címkék » Nemzetközi gasztronómia » Eurázsiai receptek » Magyar-kínai receptek » Brassói aprópecsenye recept

Brassói aprópecsenye recept

Hiszem, hogy mindenki nemcsak tudja, hogyan kell készíteni a klasszikus brassói aprópecsenyét, hanem gyakran az asztalra is teszi azt, annak valamilyen változatát. Nagyon finom, a gyerekeim is imádják, visszatérő eleme a menünknek, de... És talán éppen azért nekem több értelme látszik, hogy egy hamisítatlan GOCK verzióját, inkább pontosabban kínaira való átiratát mutassam meg. 

Bocsánat attól, aki a klasszikus brassói aprópecsenye receptet kereste volna.

De ha már itt vagy, nézd meg, ha kínai lennék, hogyan nézhetne ki ez az étel!

Gondolataim a recepthez: 

Azaz brassói aprópecsenye kínaiul...

A Magyar-kínai receptek ötlete egy munka kapcsán fordult meg a fejemben. Sok idő telt el a megvalósulásig, pedig a receptek az eredeti elképzelések szerint készültek el. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon mi szükség van a bevált, tradicionális receptek közel sem hagyománytisztelő átiratára... A legjobb receptnek sem árt, ha felfrissül, de ennél gyakorlatiasabb szempont volt, hogy az ételek egészségesebbek, elkészítésük pedig gyorsabbá váljanak.

Recept értékelése: 
Average: 4.5 (8 votes)
hány csillagot kapott?