Egy könnyed és egészséges vacsora minden évszakban jól jöhet, nyáron különösen kapóra jöhet, ha nincs túl sok kedved és időd a vacsorával pepecselni. Bátran ajánlom ezt a receptet azoknak is, akik egyébként idegenkednek a gyorsétkezdékben megismert egyenszójaszósz ízű kínai koszttól. Ez garantáltan ízleni fog! :-)
1. Készítsd elő az alapanyagokat, ahogyan azt a Hozzávalókban megadtam.
2. Főzd meg a tésztát a csomagolásán találhatóak szerint.
3. Amíg a tészta fő, hevítsd fel az olajat a wokban és pirítsd meg benne a vöröshagymát és a gyömbért.
4. Add hozzá a rákokat és a fokhagymát, pirítsd rózsaszínűre.
5. Add hozzá a szószokat, ízesítsd ízlésed szerint.
Tálald a rákokat a fekete rizstésztán (érdemes kipróbálni, nagyon egyedi, mákszerű íze van) vagy válassz hozzá más, kedvedre való köretet, mondjuk párolt rizst.