A paradicsomleves a legtöbb gyerek kedvence, de sok felnőtt is megőrizte gyerekkori emlékeit. A gyerekek talán legtöbbször az oviban találkoznak vele, ahol sajnos cukrozzák a levest, hogy más problémáról ne is beszéljünk.
Sok felnőtt és a nagymamák is előszeretettel nyomják el a paradicsom savasságát cukrozással. Ha tudatosan őrzöd gyermeked egészségét, akkor a cukrozást mellőzöd. Ezt az elkészítési módot még Amerikában tanultam, így a leves gazdag zöldségtartalommal bír, a sült zöldségek miatt még a gyerekszáj is édesnek fogja érezni. Cukor hozzáadása nélkül is és a gyomorsavas felnöttek se fognak panaszkodni.
Kicsit többet kell ezzel a verzióval dolgozni, de a folyamatok olyan egyszerűek, hogy az elkészítésébe a gyerekeket is bevonhatod akár. Ahogy a képen is láthatod: én is teszem FiamFiammal.