Jelenlegi hely

Címlap » Rendhagyó tészták » Tésztatérkép » Rendhagyó tészták » Paprikás tészta

Paprikás tészta

Hibaüzenet

  • Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/libraries) is not within the allowed path(s): (/space/www/gock/) libraries_get_libraries() függvényben (/space/www/gock/www/sites/all/modules/libraries/libraries.module 100 sor).
  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated include_once() függvényben (/space/www/gock/www/includes/bootstrap.inc 3473 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/space/www/gock/www/includes/common.inc 394 sor).

Ami a Paprikás tésztáról az eszembe jutott:

A látványt felesleges ecsetelnem, hiszen a fényképek, ha nem is képesek teljesen hűen visszaadni ennek a tésztának a harsány pirosságát, azért mégis érzékelhetően mutatják, hogy ez a tészta főszerepet követel magának a tányérodon.

Az illata azonban egyáltalán nem látszik a képen... Felbontod a csomagolását és az az ismerős csodás paprika illat árasztja el az orrodat, mikor egy egy nemes fűszerpaprika csomagolását nyitod meg. Becsukod a szemed is, hogy csak ezt a finom illatot élvezd egy pillanatig...

A tésztafajtához ajánlott recept:: 
Gondolataim a recepthez: 

Sokadszor készítetted már el eleid módjára. Mert nagymamád úgy készítette el. Meg Édesanyád úgyszintén. Hát te is. Ha mégse emlékeznél, megnézed valamelyik receptoldalt. Ugyanazt a receptet találod...
De magadnak bevallod, ha másnak nem is, hogy fásultan látsz hozzá sokadszor is. Ugyanannak.
Unod.
Talán a családod is unja, de nem bántanak meg vele, hogy ezt meg is mondják neked.
Miért nem készíted el másképpen? Hogy újra élvezhesd egy kicsit a főzést?

Recept értékelése: 
Average: 4.6 (10 votes)
hány csillagot kapott?