Jelenlegi hely

Címlap » Nemzetközi gasztronómia » Magyar ételek » Címkék » Nemzetközi gasztronómia » Magyar ételek » MAGYARsáGOCK

MAGYARsáGOCK

Gondolataim a recepthez: 

Olyan közeli a magyar és az olasz trikolor egymáshoz. Elég csak egy picit változtatni bármelyiken, hogy a másik legyen belőle.

Recept értékelése: 
Average: 5 (1 vote)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Ki ne ismerné a klasszikus vadast? Ki nem készített már? Olyan biztosan nincsen, aki legalább egyszer ne kóstolta volna már. Zsemlegombóccal vagy esetleg tésztával...

Melyikkel a jobb? Én sem tudtam eldönteni. Gondoltam egyet, miért ne lehetne egyszerre mindkettővel?

Recept értékelése: 
Average: 5 (4 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Sokadszor készítetted már el eleid módjára. Mert nagymamád úgy készítette el. Meg Édesanyád úgyszintén. Hát te is. Ha mégse emlékeznél, megnézed valamelyik receptoldalt. Ugyanazt a receptet találod...
De magadnak bevallod, ha másnak nem is, hogy fásultan látsz hozzá sokadszor is. Ugyanannak.
Unod.
Talán a családod is unja, de nem bántanak meg vele, hogy ezt meg is mondják neked.
Miért nem készíted el másképpen? Hogy újra élvezhesd egy kicsit a főzést?

Recept értékelése: 
Average: 4.4 (7 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

A DisznósáGOCK sorozatomban az eddig kicsit hanyagolt magyar, hagyományos ételeket készítek, természetesen disznóhúsból vagy valamilyen disznóhúsra alapozott készítményből, például kolbászból. Az ételeket egyrészt GOCK formába "erőltetem" tartalmilag, megjelenésben egyaránt. A recepteket korunk jólfelfogott szellemében, az egészségesebb étkezés elvei szerint alakítgatom, természetesen az én számíze szerint. Alapvetően háztáji gazdasáGOCKban megtermelhető főbb alapanyagokra építkezem ezekben a receptekben.

Recept értékelése: 
Average: 5 (10 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

A DisznósáGOCK sorozatomban az eddig kicsit hanyagolt magyar, hagyományos ételeket készítek, természetesen disznóhúsból vagy valamilyen disznóhúsra alapozott készítményből, például kolbászból. Az ételeket egyrészt GOCK formába "erőltetem" tartalmilag, megjelenésben egyaránt. A recepteket korunk jólfelfogott szellemében, az egészségesebb étkezés elvei szerint alakítgatom, természetesen az én számíze szerint. Alapvetően háztáji gazdasáGOCKban megtermelhető főbb alapanyagokra építkezem ezekben a receptekben.

Recept értékelése: 
Average: 5 (1 vote)
hány csillagot kapott?