Bármennyire is imádod az olasz tésztákat, mindenkinél eljön az a pillanat, amikor unni kezdi a tészta-szósz-ragu variációkat, akármennyire is variálod ezeket. Ilyenkor jöhet a mentőötlet: főzzünk egy gazdag levest, jó olaszosan, paradicsommal persze. Főzz bele egy sajátságos formájú levesbetétnek is jó tésztát (mint én most az Anellivel tettem) és elégedett is lehetsz vele. Hát még ha a gyermekeid már napok óta rágják a füledet, hogy főzz paradicsom levest. Ahogy azt az oviban megszokták. Az enyéim csak addig mondták, hogy ez a "paradicsom leves" nem úgy néz ki, mint az oviban, amíg meg nem kóstolták. Megették, aztán kértek még...
Hasznos linkjeim a recepthez:
Ismerd meg a receptben használt tésztafajtát itt: Anelli Siciliani
Ha éppen nincs otthon ilyen szicíliai levestésztád, válassz a Tésztatérképről kedvedre való levesbetétnek valót: Apró tészták