Mutattam már ezt azt Szicíliából, a nagy kedvencem, a rák hogyan is maradhatna ki a sorból... Az alapképlet hasonló ezeknél az ételeknél, talán csak azért, mert ezt az ízvariációt szeretem a legjobban. Változtatok benne egy-két alapanyagot, hol a húsfajtákat és hol a tésztafajtát cserélem ki alatta. De ha engem bárki megkérdez, én erre a variációra esküdnék...
Ebben a recepteben minden szinte benne van, ami jól mutatja az olasz és az arab konyha természetes fúzióját és én pont ezt szeretem benne...
Hasznos linkjeim a recepthez:
Ha többet szeretnél tudni a receptben használt tésztáról, akkor kattints ide: Linguini
Ha valamilyen más tésztát szeretnél választani hozzá, itt megteheted: Olasz tészták
Párszáz évvel ezelőtt a fenyőmag gyakori alapanyaga volt a magyar konyhának. Olvass utána: Fenyőmag
Készíts a tányéron fészket a linguiniből és ebbe a fészekbe szedjed a ragut, a tetejére tartogass egy-két rákot, úgy a szép.