A máj jó barátságban van a gombákkal. Készítheted csirkemájjal és csiperke gombával (így nem csak gyors, hanem olcsó ételhez is juthatsz), de ha a fokozottabb ízeket kedveled (MSG nélkül persze), szerezz be egy kevés friss kacsamájat és párosítsd erdei gombákkal, élvezni fogod a hatást.
Kiindulási pontként használj egy ősi toszkán receptet, GOCKosítsd és máris teheted az asztalra a finomságot egy kis tavaszi fűszercsokorral díszítve.
Hasznos linkeim a recepthez:
Ismerkedj meg a receptben használt tésztafajtával itt: Mafalda
Vagy válassz hozzá más tésztafajtát innen: Metélt tészták
Olvass érdekességeket a receptben használt más alapanyagokról is: zellerszár és rozmaring
A kacsamáj ragut szélesmetélt tésztán tálald, frissen reszelt parmezán sajttal. Díszítheted csokorba kötött friss fűszernövényekkel, én virágzó snidlingből és zsályaágacskából kötöttem "csokrot".