Ha már friss rókagombához jutottam, rögtön két ételt is készítettem belőle. Ha a piacon járva friss rókagombára lelsz te is, akkor vedd meg hozzá gyorsan az összes többi hozzávalót és készítsd el hétvégén ezt a gyakorlatilag fűszermentes, az alapanyagok ízét érvényesülni hagyó receptet, aligha fogod megbánni.
Hasznos linkjeim a recepthez:
Ismerkedj meg a receptben használt olasz tésztafajtával: Pappardelle
Vagy válassz helyette más tésztát innen: Metélt tészták
Érdemes megtudni, hogy mennyire egészséges a: Kaliforniai paprika (Bell pepper)
Itt olvashatsz arról, hogy miért kedvenc alapanyagom a: Szárított paradicsom
Szedj a tálra egy adagnyi, olívaolajban megforgatott tésztát, majd púpozz rá egy kevés gombás keveréket, végül szórd meg sajttal. Megteheted azt is, hogy a tésztára öntöd az egészet, jól összeforgatod és így tálalod reszelt sajttal a tetején.