Jelenlegi hely

Címlap » Alapanyag » Címkék » Alapanyag » cukor

cukor

Gondolataim a recepthez: 

Szívesen készítek lekvárokat a kertemben termett gyümölcsökből. A feketeribizli bokraim a telepítést követő második évben már nagyon bőséges termést hoztak. Igénytelen bokrok ezek, a gazoláson és némi metszegetésen kívül semmi törődést nem igényelnek (én legalább is nem teszek veük semmit). Permetezni sem szoktam, így biztosan tudom, hogy a termésem vegyszermentes és egészséges.

Recept értékelése: 
Average: 5 (2 szavazat)
Kép: 

Ha már muszáj, akkor nádcukrot használok, elsősorban sütéshez. Ha a sütemény jellege megengedi, akkor ezt a lágy, jellegzetesen gazdag ízű, illatos cukrot használom.   Sok különleges ételreceptemben is előszeretettel használom. Sokszor elég, ha egy receptben ezt használjam ahhoz, hogy aki kóstolja, valami furcsa, szokatlan, de kellemes ízt érezve különlegesnek érezze azt.