A tőzegáfonyát a kínaiak valószínűleg a legritkább esetben dobják a wokba, pedig ez egy érdekes lehetőség a kacsamellhez illeszkedő édes-savanyú szósz elkészítéséhez.
A kacsamell zsírját menet közben nyugodtan kisütheted, jó lesz a zsíroskenyérre lilahagymával ínséges időkre. Ebben a receptben a kacsa zsírjára semmi szükség, így a kacsa is elveszti a sokak által nem kedvelt erős kacsaízt, helyette azonban kellemesen édeskésen savanykás gyümölcsös közegbe kerül.
Alapvetően használhatsz a receptben csiperke gombát, legyen az barna vagy fehér kalapos, de jobban jársz valamelyik ázsiai gombafajtával, innen választhatsz kedvedre való fajtát: Gomba fajták.
Hasznos linkjeim a recepthez:
Ha kell segítség a zsíros kenyér elkészítéséhez: Zsíros kenyér recept lilahagymával
Ismerkedj a receptben használt alapanyagokkal itt:
Készíts a pirított tésztából fészket, ide szedjed a wok tartalmát.