Előfordult már veled, hogy a hétvégi rántott húsból megmaradt pár darab? Kidobni talán senki sem szokta, de a bundázott hús újramelegítése felvet néhány problémát. Megteheted ugyan, hogy csak úgy hidegen, mondjuk egy szendvicsben elfogyasztod, de én így nem szeretem.
Ebben a Parmigiana receptben jó helye lesz a visszamaradt rántott húsnak, ami lehet akár csirkemell, borjú vagy esetleg sertés húsból is. Ha egyszer elkészíted ezt az ételt, legközelebb nem is várod meg, hogy visszamaradjon egy kevés rántott hús, hanem elkészíted azt is frissen.
Hasznos linkjeim a recepthez:
Ha meg szeretnél ismerkedni a receptben használt tésztafajtával, kattints ide: Maccheroncelli
Vagy válassz hozzá másféle tésztát itt: Olasz tészták térképe
Sütőből kivéve hagy egy ideig állni, majd vágjál belőle kockákat. Olyan szabályos kockát, mint a képen látsz, négyszögletes forma használatával érheted el.