Egyszer egy barátom azt mondta, ez az egyik kedvenc étele... Felvettem hát a listára, de azóta nem járt felém. Most elkészítettem, hisz oly régóta szerepel a listán.
Francia eredetettel bír ez a recept és biztos sokan a homlokukra csapnak, hogy igen, én is szoktam hasonlót készíteni. Még én is emlékszem valami hasonlóra gyerekkoromból, Édesanyám recepttárából.
A medvehagyma idény idején ez a leves kihagyhatatlan. Készíthetsz krémlevest is a medvehagymából, de mindenki azt teszi. Miért ne különböznél? Miért ne készítenél inkább egy ízes különlegességet?
A DisznósáGOCK sorozatomban az eddig kicsit hanyagolt magyar, hagyományos ételeket készítek, természetesen disznóhúsból vagy valamilyen disznóhúsra alapozott készítményből, például kolbászból. Az ételeket egyrészt GOCK formába "erőltetem" tartalmilag, megjelenésben egyaránt. A recepteket korunk jólfelfogott szellemében, az egészségesebb étkezés elvei szerint alakítgatom, természetesen az én számíze szerint. Alapvetően háztáji gazdasáGOCKban megtermelhető főbb alapanyagokra építkezem ezekben a receptekben.