Jelenlegi hely

Címlap » Alapanyag » Gyümölcs » Gránátalma » Címkék » Alapanyag » Gyümölcs » Gránátalma » Gránátalma receptek

Gránátalma receptek

Hibaüzenet

  • Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/libraries) is not within the allowed path(s): (/space/www/gock/) libraries_get_libraries() függvényben (/space/www/gock/www/sites/all/modules/libraries/libraries.module 100 sor).
  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated include_once() függvényben (/space/www/gock/www/includes/bootstrap.inc 3473 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/space/www/gock/www/includes/common.inc 394 sor).

Lefelé görgetve találod GOCK gránátalma felhasználásával készült receptjeit azok feltöltésének időrendjében.

Gondolataim a recepthez: 

Tél közepén, bármennyire is enyhe volt eddig, már vágyakozunk a tavaszra. Mi sem fejezhetné ki ezt jobban, mint ez a gyümölcsben gazdag tésztasaláta recept, amely télies alapanyagokból készült, megjelenésével mégis már a tavaszt vágyja?

Recept értékelése: 
Average: 5 (7 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Biztosan készítettél már tésztasalátát. A klasszikus recepteket követve biztosan tettél bele makarónit, majonézt, sajtot, uborkát.

Adhatsz egyéniséget a tésztasalátádnak úgy, hogy ötvözöd pár gyümölccsel, gazdagítod reszelt csirkemellel.  Ezta a gazdag salátát kínálhatod családi, baráti összejöveteleken, akár főételként. A gyerekekek is imádni fogják.

Recept értékelése: 
Average: 5 (3 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Nagyon sok ismerősöm, főleg hölgyek, rendszeresen és gyakran fogyasztanak reggelire gabonapelyheket. Beleszórják egy csészébe, ráöntenek egy kis tejet és kész, már ehetik is. Ennél azért egy kis fantáziával több lehetőség rejlik a gabonapelyhekben. Fogyaszthatjuk őket sokkal változatosabban és élvezetesebben is. Egy rövid sorozat keretében mutatok pár receptet, hogyan lehet a gabonapelyheket másképp, izgalmasan beilleszteni az étrendünkbe.

Recept értékelése: 
Average: 5 (3 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Ez a recept voltaképpen egy "ételképeslap". Kívánhatsz vele Boldog Karácsonyt családodnak, ha elkészíted, csalátagjaidnak, barátaidnak pedig elküldheted a fotóját, ha tudják rólad, hogy szeretsz főzni, értékelni fogják az egyedi figyelmességedet. A recept természetesen nem csak Karácsonyfaként állja meg a helyét. Nagyon könnyed és ízletes. A kecskesajt és a gránátalma mag együtt... Több, mint remek!

Recept értékelése: 
Még nincs értékelve
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Ősszel, ahogy beérik a fánkon, a birsalma  főszereplőjévé válik az életemnek. Elsősorban mert birsalmasajtot készítek belőle. Nem keveset, hanem nagyon sokat. Aki már készített, az tudja, hogy rendkívül fáradságos, időrabló munka ez. Hetekig tartó.

Recept értékelése: 
Average: 3.5 (4 votes)
hány csillagot kapott?