Jelenlegi hely

Címlap » Alapanyag » Rizs » Calasparra rizs » Címkék » Alapanyag » Rizs » Calasparra rizs » spanyol rizs

spanyol rizs

Itt találhatod azokat a GOCK recepteket, amelyek a spanyol Calasparra rizs felhasználásával készültek. Lefelé görgetve megtalálod a recepteket azok feltöltésének időrendje szerint.

Kép: 

 Ha nem szereted a rizst...

Sokan nem szeretik a rizst. Talán mert rossz élményeket szereztek a közétkeztetésben, talán mert nem jól választják ki azt a rizsfajtát, amit az asztalukra tesznek. Ha kérdezem, a leggyakoribb válasz: zacskós rizst főzök vagy fényezett "A" rizst főzök.

Én szeretem a rizst...

Ha Paella, akkor: Calasparra rizs

Gondolataim a recepthez: 

Ennek a kockának a csomagolására (ha lenne olyan) ezt írnám:

Előmelegített tányéron tartandó!

Minőségét megőrzi: negyed óráig, hűtőben egy napig tárolható.

Összetevők:

Calasparra rizs, paradicsom, sárgarépa, zellerszár, cukkini, vöröshagyma, fokhagyma, paprika, Maggi Ízvarázs ételízesítő, himalája só és bors. Nyomokban alkoholt tartalmazhat.

Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz!

 

Tömege: 100g 

1 db kocka

Forgalmazza: GOCK

Recept értékelése: 
Average: 5 (2 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Nem olyan rég készítettem egy vegetáriánus levest mexikói ízekkel. Eredetileg szerettem volna egy bőségesen húsos mexikói verziót szembeállítani vele, aztán végül spanyol módra készült el ez a leves.

Csak húsevőknek!

 

Hasznos linkjeim a recepthez:

Recept értékelése: 
Average: 5 (2 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Ki ne hallott volna, ki ne kóstolta volna még ezt a méltán híres spanyol nemzeti ételt?

Ne hívd rizses húsnak, bár végtelenül leegyszerűsítve erről van szó...

Recept értékelése: 
Average: 5 (2 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Ezt a receptet egy versenyre készítettem, ahol a kiírás szerint az olajbogyónak egyben kell maradnia. Nem sokat gondolkodtam azon, hogy mit készítsek: hát Olajbogyót! Rögtön hármat, igaz félbevágva. De töltve. Az elsőt olajbogyó krémmel, a másodikat ecetes fokhagyma krémmel, míg a harmadikat sült paprika krémmel töltve. Kicsit nagyobbak, még félbevágva is, az igazinál és talán kell egy kis fantázia is ahhoz, hogy valaki felismerje…

Recept értékelése: 
Még nincs értékelve
hány csillagot kapott?