Jelenlegi hely

Címlap » Paella » Technikák » Címkék » Paella » Technikák » párolás

párolás

Hibaüzenet

  • Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/libraries) is not within the allowed path(s): (/space/www/gock/) libraries_get_libraries() függvényben (/space/www/gock/www/sites/all/modules/libraries/libraries.module 100 sor).
  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated include_once() függvényben (/space/www/gock/www/includes/bootstrap.inc 3473 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/space/www/gock/www/includes/common.inc 394 sor).
Gondolataim a recepthez: 

Utazni mindig jó.

Utazni tengerpartra mindig jó.

Recept értékelése: 
Average: 4.7 (21 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Általában vegyes érzelmekkel tekintünk a Valentin napokra évről-évre. Ha neked úgy tetszik, akár ellent is állhatsz neki, ettől már feltartóztathatatlanul elterjedt Magyarországon is. De miért is lenne ez baj? 

Ha szerelmes vagy, ezen a napon ünnepelheted ezt a csodálatos érzést. Ha már nem annyira, de párod még mindig szereted, ezen a napon emlékezhetsz a szerelmetekre, akár ez az ünnep segíthet is abban, hogy újra fellángolhasson ez az érzés bennetek. Nem hiszed? Azért egy próbát megér, nem?

Recept értékelése: 
Még nincs értékelve
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Bab és kolbász. Cseppet sem könnyed étel, azaz nagyon tápláló. A fava bab puhára főzve gesztenyésen édeskés, más babra nem emlékeztető íze miatt érdemes kipróbálni. Még akkor is, ha ezt a száraz babfajtát párolás után sajnos meg kell szabadítani a nem éppen élvezhető, vastag héjától.

Miért, a gesztenyét netán a héjával együtt fogyasztod?

Hasznos linkjeim a recepthez:

Tudj meg mindent a receptben használt alapvető alapanyagokról:

Recept értékelése: 
Average: 4.9 (12 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Hol volt, hol nem volt... Volt egyszer egy receptverseny, 2010 végétől 2011 elejéig hat hónapon keresztül küzdöttek a résztvevők egymással és a zsűrivel a végső győzelemért, a fődíjért, azaz egy gőzpárolóért.

Recept értékelése: 
Average: 5 (3 votes)
hány csillagot kapott?
Kép: 

Ha nem szereted a rizst...

Sokan nem szeretik a rizst. Talán mert rossz élményeket szereztek a közétkeztetésben, talán mert nem jól választják ki azt a rizsfajtát, amit az asztalukra tesznek. Ha kérdezem, a leggyakoribb válasz: zacskós rizst főzök vagy fényezett rizst főzök.

Én szeretem a rizst... Ezért minőségi rizsfajtákat használok az ételeimhez...

Gondolataim a recepthez: 

Lehet cifrázni az ételek sorát, de aki szereti a húst, annak egy jó marhasült mindig jó marhasült marad. Időről időre mindenki visszatér hozzá. Valamilyen formában. Akár rebarbarásan is. A rebarbaráról általában a sütemények villannak be az embereknek, a marhasültek nem annyira.

Ugyan a kertemben is évről-évre kinő egy rebarbara bokor, de most éppen egy zöldséges pultján találkoztam egy csokornyi gyönyörű rebarbarával, aminek nem lehetett ellenállni.

Recept értékelése: 
Average: 5 (3 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Egészen kivételesen ezt az ételt nem készítettem, hanem egy orosz barátom, aki vendégségben járt nálunk, hozta magával. Felhívta a figyelmemet arra, hogy ez az étel akkor lesz autentikus ízű, ha eredeti orosz finomítatlan étolajat és sós uborkát használok hozzá (nem kovászos, nem ecetes: hanem sós). Az uborka helyettesíthető sós heringgel. Egyébként egyszerű étel, de nagyon finom.

Főleg akkor, ha a zöldségeket gőzpárolóban párolod.

Recept értékelése: 
Average: 5 (5 votes)
hány csillagot kapott?